Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:59 | 15/07/2024

Visita de l'alumnat de 3r de l'Escola Rosella

L’Ajuntament de Viladecavalls va rebre la visita de l’alumnat de 3r de l’Escola Rosella, en el marc del projecte Coneix Viladecavalls, ahir dilluns 21 de març al matí.

dimarts 22 març 2022

Si la setmana passada va ser el torn de l’Escola Roc Blanc, aquesta ha estat la dels infants de l’Escola Rosella, que van aprendre característiques del seu municipi, i el funcionament del seu ajuntament, així com resoldre algunes inquietuds traslladades a l’alcaldessa, Cesca Berenguer, acompanyada del regidor d’Educació, Marc González. 

Una vegada més, els infants van simular un Ple, en el quan van representar els regidors i les regidores de l’ajuntament, encapçalats per l’alcaldessa, i van aprovar el projecte de musicoteràpia Musiquem de l’Escola Municipal de Música Pau Casals per a col·lectius d’especial sensibilitat de Viladecavalls. 

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls continuarem donant suport als centres educatius del municipi amb projectes conjunts, actuacions de millora de les instal·lacions i en allò que sigui possible per tal de que els nens i nenes del municipi es formin en un entorn de qualitat.