Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:21 | 15/07/2024

Visita de l'escola Roc Blanc a l'Ajuntament

L’alumnat de 3r va visitar l’ajuntament el passat divendres 10 de març de 2022.

dimecres 16 març 2022

En el marc del programa conjunt entre l’Ajuntament de Viladecavalls i les escoles, Rosella i Roc Blanc, Coneix Viladecavalls, L’Alcaldessa, Cesca Berenguer, acompanyada del regidor d’Educació, Marc González, van rebre els infants a la Sala de Plens.  

Els hi van explicar el funcionament de l’ajuntament i van respondre els seus dubtes. Van tractar temes del seu interès relacionats amb el municipi.  

La veïna, Elena Albertí, va col·laborar amb la visita parlant de la importància de la cura i la protecció dels animals. Com a veterinària, va explicar mesures i accions de bon comportament.

Com és habitual, els nens i les nenes van simular una sessió de Ple en què van representar els regidors i les regidores de la corporació, amb l’alumna Anna, com alcaldessa. Els infants van aprovar la redacció d’instal·lació d’una caldera de biomassa per donar servei a l’Escola Roc Blanc i al Centre Cívic Paco Cano, un projecte municipal que l’Ajuntament durà a la realitat aviat. 

La visita de l’alumnat de 3r va continuar a l’oficina d’atenció ciutadana i va finalitzar amb una volta per l’entorn de Viladecavalls.