Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:41 | 23/07/2024

Visita de l'Escola Rosella a l'Ajuntament del curs 20-21

dijous 29 abril 2021

Ahir, 28 abril, van visitar l’ajuntament, alumnes de 3rB de primària de l’Escola Rosella dins del programa educatiu municipal “Coneix Viladecavalls.

Impulsat per l’Ajuntament i les escoles del municipi, l’objectiu és donar a conèixer l’entorn a on està l’escola, el municipi en trets generals i els serveis i les funcions que realitzen les diferents àrees del consistori i les seves regidories.

Se celebra una simulació de Ple per part dels infants i, posteriorment, es realitza una sortida pel municipi.

Aquest any la visita s’ha adaptat a l’actual situació de pandèmia provocada per la COVID-19 seguint totes les mesures sanitàries per tal de desenvolupar la visita amb les màximes garanties. Per aquest motiu, la visita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana que es feia habitualment en altres edicions del “Coneix Viladecavalls” s’ha hagut d’ometre.

L’Alcaldessa, Cesca Berenguer, acompanyada del regidor d’Educació, Marc González, ha atès la visita dels alumnes que han preguntat sobre diferents temes que han pogut treballar prèviament amb el llibret explicatiu que lliura l’Ajuntament a les escoles. Ha estat una sessió molt profitosa per resoldre els seus dubtes i l’alhora passar una estona divertida.

Com en l’edició anterior amb l’Escola Roc Blanc, la simulació de la sessió plenària contenia un únic punt de l’ordre del dia en el qual, els alumnes han escollit una alcaldessa i els representants de cadascú dels integrants del Ple Municipal, i han votat per la creació del Consell Municipal de la Infància de Viladecavalls.

A principis de maig, serà el torn de la classe 3rA de l’Escola Rosella, que seran els darrers en visitar  l’ajuntament del curs 2020-2021 seguint el mateix guió del “Coneix Viladecavalls”.