Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:00 | 25/07/2024

Visita del Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a les zones afectades pel temporal de Viladecavalls

Viladecavalls ha rebut, aquest matí, la visita del Delegat del Govern a Barcelona de la Generalitat de Catalunya, Sr. Juli Fernández. L'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, ha acompanyat el Delegat Territorial a diverses zones del municipi afectades pel temporal de la setmana passada.

dijous 22 novembre 2018

La trobada ha començat a les 11.30 hores a la sala de Plens de l'Ajuntament on ha estat rebut el Sr. Juli Fernández per l'Alcaldessa i regidors i regidores de la Corporació. Després de posar en context al Sr. Fernández sobre les principals zones afectades arran de les pluges, l'Alcaldessa l'ha convidat a signar el Llibre d'Honors de Viladecavalls i tot seguit han iniciat una visita a diversos indrets del municipi, com ara al mur de la Zona Esportiva Municipal del nucli urbà, l'esllavissada als patis dels habitatges del carrer Maria Mercè Marçal, les ocorregudes al polígon industrial de Can Trias o a la Carretera de Sant Llorenç, entre altres.

El Delegat del Govern ha mostrat la seva preocupació per l'abast i la quantitat d'incidències que presenta el municipi de Viladecavalls i ha expressat la seva predisposició a trobar vies de suport des de la Generalitat, així com recolzar les peticions que es facin a la Diputació de Barcelona des de l'Ajuntament de Viladecavalls per fer front als costos de reparació.

Durant la visita, Cesca Berenguer ha aprofitat per explicar al Sr.Fernández la necessitat d’iniciar la construcció de la rotonda de Sant Miquel de Guanteres, per facilitar el transport dels veïns en aquest punt del municipi i millorar així la circulació d’aquest tram de la C-58 afectada per les obres del Quart Cinturó.