Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 02:29 | 20/07/2024

Visita dels alumnes de l'Escola Rosella a l'Ajuntament en la segona part del "Coneix Viladecavalls"

dimarts 03 març 2020

L'alumnat de tercer de primària de l'Escola Rosella ha participat en el programa "Coneix Viladecavalls" amb una visita a l'Ajuntament i el posterior recorregut per l'entorn del terme municipal, avui dimarts 3 de març del 2020.

El programa educatiu "Coneix Viladecavalls" impulsat per l'Ajuntament de Viladecavalls, conjuntament amb les escoles de primària, Rosella i Roc Blanc, té per objectiu explicar breument les funcions que realitza la corporació, adaptada a les inquietuds dels infants, i donar a conèixer l'entorn del nostre poble amb una ruta per diversos equipaments i punts d'interès local.

Durant la visita al Consistori, l'Alcaldessa, Cesca Berenguer, ha respost les preguntes que formulaven els nens i les nenes, i s'ha realitzat una simulació de sessió plenària en què els infants han representat el Ple de la Corporació portant a votació un punt de l'ordre del dia preparat per a l'ocasió. En aquest cas, els infants han aprovat per unanimitat la instal·lació d'una bateria de contenidors de recollida selectiva a l'escola.