Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:42 | 15/07/2024

Viu la Veu. 1a Jornada de la Veu Humana

Dijous 12 de març es va a dur a terme Viu la Veu. 1a Jornada sobre la veu humana, un acte organitzat per l’EMM Pau Casals i amb la col·laboració de l’AMPA de l’escola i l’Ajuntament de Viladecavalls.

dilluns 16 març 2015

Diversos concerts, un berenar popular, tallers de tècnica i improvisació vocal per a totes les edats i una interpretació de cànons del món, amb participació oberta a tothom, van ser els eixos centrals d’una jornada que es dugué a terme a diferents espais de l’EMM Pau Casals durant tota la tarda i fins a quarts de nou del vespre.

El punt final el marcà un concert de cloenda on hi participaren el Cor Jove de

l’EMMPC, la coral de pares i professors creada expressament per a l’ocasió i moltes de les formacions vocals actives al municipi que van ser convidades a participar en aquesta diada: Caramelles de Viladecavalls, Cor Sant Martí, Veus de les Carenes de Can Turu i Vent de Mestral, formacions que van representar una peça del seu repertori habitual.

Finalment els cantaires del concert de cloenda de Viu la Veu van interpretar L’himne dels pirates de Mar i Cel, acompanyats musicalment pels professors de l’escola i davant d’un auditori ple a vessar que els hi va dedicar uns càlids i sonors aplaudiments.