Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:04 | 24/07/2024

Vols col•laborar amb La Marató de TV3? Vine a la Fira de Santa Llúcia i participa en la degustació del porc "a la flama"

Els pròxims 16 i 17 de desembre Viladecavalls celebra la Fira Artesanal de Santa Llúcia que, en la seva cinquena edició, aplegarà les activitats ajornades de les Festes de Sant Martí. Entre elles, la degustació del porc "a la flama", una activitat ja tradicional de la Fira de Sant Martí de Viladecavalls que enguany servirà també per engruixar la recaptació de La Marató de TV3.

dilluns 11 desembre 2017

La degustació del porc "a la flama" tindrà lloc el diumenge 17 a les 14.00 hores en la plaça de la Vila i el preu del tiquet per participar-hi és de 5 euros, dels quals 2 euros es destinaran a la recaptació que l'Ajuntament de Viladecavalls donarà a la campanya solidària.

Els interessats podreu adquirir els tiquets de la degustació en el Punt d'Informació de la fira ubicada en el carrer Antoni Soler i Hospital, tant dissabte 16 com diumenge 17 de desembre.

En el Punt d'Informació s'habilitarà una guardiola on també podreu fer els vostres donatius per a La Marató de TV3.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls us animem a posar, entre tots, el nostre gra de sorra en aquesta causa solidària i demostrar, un any més, la solidaritat de la nostra vila.