Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:04 | 19/07/2024

Abril 2021 - 90 anys de republicanisme nacional i gairebé 20 en clau municipal

El passat mes de març, Esquerra Republicana de Catalunya vam celebrar el 90è aniversari del partit, sent el partit en actiu més antic del país. La família republicana, a Viladecavalls, és evident que no té aquesta longevitat, però l’any que ve ja farà 20 anys que, gràcies a la feina de gent com el Marc Sanglas, la Glòria Ullés, el Lluís i l’Emili Soler o el Vicenç Torres, entre d’altres, tenim una secció local que defensa un projecte republicà, d’esquerres i, sobretot, disposat a treballar per Viladecavalls.
Des del Grup Municipal d’ERC Viladecavalls volem agrair el que en el 2002 van començar els companys i les companyes de la secció local i ens reafirmem a continuar treballant en aquesta línia perquè un dia tinguem un Viladecavalls millor. És més, ben segur que molts dels canvis que proposava ERC Viladecavalls en les primeres eleccions a què es presentava, les del 2003, continuen sent igual de vàlids perquè, ja sigui amb el suport de plataformes veïnals, del PP o de Ciutadans, els governs han estat sempre en mans de la «sociovergència».
També animem qualsevol viladecavallenc/a que vulgui a participar en les assembles locals del nostre partit per ajudar-nos a millorar i aportar-hi tot allò que creguin per a construir el futur que Viladecavalls mereix.