Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:11 | 16/07/2024

Abril 2022 - Post-8M: posem fil a l’agulla

A l’article del Vilactiva del mes de febrer vam celebrar que el carrer on es troba ubicat el Bonpreu ara es dirà Ramona Porta i, en aquest, volem reivindicar la perspectiva de gènere en tot allò en què incideixen les polítiques públiques municipals, començant per les reivindicacions del 8M, des d’una perspectiva feminista interseccional, i traslladant la perspectiva de gènere a tots els àmbits: un urbanisme feminista lluny dels valors d’una societat patriarcal, com sempre ha estat, premiant constantment la discriminació positiva de les activitats que desenvolupin les entitats del poble i, així, un llarg etcètera.
Aquest és el Viladecavalls feminista que ERC Viladecavalls proposa, un feminisme present en totes les decisions que s’hagin de prendre.
També volem aprofitar aquest espai per a recordar que l’Ajuntament ha publicat al seu web i a les seves xarxes socials els mitjans mitjançant els quals podem ajudar el poble ucraïnès, que és qui realment pateix les conseqüències devastadores d’una guerra. No oblidem que hem de mirar més enllà de la perspectiva de les democràcies occidentals i, també, visibilitzar els pobles que pateixen les mateixes conseqüències arreu del món, com és el cas del Iemen, Etiòpia, Haití o Palestina. La guerra, mai, enlloc ni contra ningú.