Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:12 | 24/07/2024

Agost 2019 - Bones vacances!

Han passat dos mesos des de les passades eleccions. Estem en ple estiu i la Festa Major ha quedat enrere. Aquest mes, qui més qui menys aprofitarà per a desconnectar, passar-ho bé i començar, segurament, a endreçar idees de cara al nou curs polític que tindrem a la tornada de les vacances.
No obstant, el poble és ben viu, i el seu funcionament no s’atura per vacances, afortunadament! Els serveis han de continuar en marxa i no es pot abaixar la guàrdia. La recollida d’escombraries, les neteges de males herbes i el manteniment del dia a dia han de ser iguals que en qualsevol altra època de l’any.
Els regidors sí que fem vacances del Ple a l’agost, però abans hem fet ja dos plens, un dels quals, per cert, ha passat desapercebut per als vilatans, tot i ser el ple que determina un d’aquells punts que mai veiem als programes electorals: retribucions dels regidors, regidores i alcaldessa per als pròxims quatre anys. Enguany hi ha hagut canvis substancials en les retribucions de la majoria de regidors que formen part de l’equip de govern.
A la tornada de l’estiu us ho explicarem amb detall.
Des d’aquestes línies us volem desitjar unes molt bones vacances a tothom! Ens veiem a la tornada.