Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:44 | 14/07/2024

Agost 2020 - Distància, mans i mascareta: cuidem-nos!

Ja som a l'agost d'aquest any tan estrany que mai hauríem imaginat que ens hauria tocat viure. Els darrers mesos, i gràcies a les noves tecnologies, els regidors de l'Ajuntament hem pogut treballar de manera conjunta, més enllà dels colors polítics, per fer més portable la nova situació a les vilatanes i als vilatans, amb ajuts i subvencions a famílies, autònoms i petites empreses, i col laborant alhora amb entitats per a fer possible un estiu amb esplais. 

Des d'Esquerra Republicana de Viladecavalls us volem desitjar a tots els vilatans unes bones vacances i animar-vos a aprofitar els moments, a gaudir de les petites coses i a carregar les piles aquests dies estivals. Tot plegat, apel.lant sempre a la responsabilitat que sabem que entre tots, majoritàriament, tenim i hem acumulat, si cap més, en aquests temps. Tinguem sempre presents les tres mesures bàsiques: distància, mascareta i rentat de mans. 

De ben segur, arribarà el moment en què tornarem a gaudir de la vida social i la cultura pels carrers i places d'aquest poble que tant ens agrada a les vilatanes i els vilatans. Mentrestant, siguem feliços i cuidem-nos, tot encarant el futur amb optimisme i amb una alta dosi de realisme.