Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:53 | 18/07/2024

Setembre 2020 - Encetem el curs

Com cada any, després de les vacances torna la represa de l’activitat per a la majoria de nosaltres. Aquest any, però, se’ns presenta un nou curs amb moltes incerteses per la COVID-19. El que sí que sabem és que encara hem i haurem d’apel·lar a la responsabilitat col·lectiva i individual per seguir amb les mesures de seguretat (mascareta, distància d’1,5 m i rentat de mans) i no fer passes enrere en relació amb el que ja hem viscut.
Volem encoratjar els professionals sanitaris per continuar la feinada que estan fent i els professionals de l’educació i tots aquells altres que ara estareu al peu del canó reincorporant-vos als vostres llocs de treball, que són tan importants per a tothom!
En l’àmbit polític, el Grup Municipal d’ERC tenim diferents propostes per engegar aquest nou curs polític per a fer un Viladecavalls millor. L’activitat política, igual que quan la COVID-19 va impactar al nostre país de ple, no queda aturada i és l’eina fonamental que ha de minorar els problemes que pugui tenir la ciutadania.