Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:41 | 15/07/2024

Agost 2021 - Bones vacances i hi tornem al setembre!

Tanquem un nou curs polític amb la pandèmia de protagonista. Des que vam desconfinar-nos, deien que hi havia una nova normalitat...; a poc a poc, sembla que l’antiga normalitat està més a prop! Recordeu: que no falti ningú per vacunar-se!, ni grans, ni mitjans ni els més joves, que ara poden fer-ho. Pel que fa a la política municipal, marxem de vacances amb una nova iniciativa de les veïnes i els veïns més propers a la cultura: #EspaiEscènicAVilaJa!, impulsada per les entitats culturals de Viladecavalls i a la qual donem tot el suport en la lluita per a aconseguir l’espai d’arts escèniques que Viladecavalls necessita i que el govern actual va comprometre’s a fer!
A més a més, també esperem resoldre altres dubtes com és la construcció d’un CAP/consultori que, tot i no tenir el vistiplau de Salut, l’equip de govern ja va anunciar a la revista municipal de fa uns mesos. Sembla que per a alguns la sanitat pública de qualitat passa pel totxo. O, com s’ha anunciat fa poques setmanes, a veure com acaben les negociacions entre el Govern i el Casal Familiar perquè la «caixa edificada» que hi ha al costat de les seves instal·lacions passi a ser municipal.
En fi... Continuarem treballant perquè totes les mancances i necessitats que té Viladecavalls no es perllonguin més en el temps!