Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:01 | 15/07/2024

Agost 2022 - Bones vacances i hi tornem al setembre!

Venim d’un juliol en què, a la fi, hem pogut celebrar l’esperada Festa Major a la qual totes i tots estem acostumades. Tot i això, no tot han estat alegries, ja que el passat juliol ha sigut un dels més calorosos que ha tingut el país en dècades i amb ensurts importants, com va ser l’incendi que va començar al pont de Vilomara i que va cremar més de 1.700 hectàrees. Des d’aquest espai, volem agrair a tots els cossos d’emergència que van estar i continuen estant al peu del canó davant qualsevol esdeveniment que se’ls presenti.
Cal continuar sent prudents i, davant aquesta situació d’altes temperatures i amb les poques reserves d’aigua que tenim al país, hem de seguir més que mai totes les indicacions que ens facin arribar les diferents autoritats per a aconseguir que el que queda d’estiu sigui al més tranquil possible... Com ja sabeu, ens hi juguem el present i el futur del planeta!
I per acabar, des del Grup Municipal d’ERC Viladecavalls, volem desitjar a les vilacavallenques i als vilacavallencs unes molt bones vacances que serveixin per a carregar piles i afrontar el mes de setembre de la millor manera possible!