Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:52 | 25/07/2024

Agost 2023 - Preparant el nou curs polític

Des d’ERC Viladecavalls, no aturem la nostra activitat política, i és per això que durant l’estiu continuarem estant a la disposició de tothom, ja sigui contactant amb els nostres regidors i regidora o bé a través de les nostres xarxes socials.

Estem preparant diferents propostes per ser allò que sempre hem dit que som: una oposició propositiva. I no penseu que ens oblidem de temes tan importants en el nostre municipi com són la finalització del «quart cinturó», la necessitat de mantenir els nostres equipaments municipals en bones condicions, la construcció d’un espai d’arts escèniques polivalent, arreglar el pati de l’Escola Rosella o construir una coberta a la pista poliesportiva de la Zona Municipal de Can Trias, entre d’altres. Continuarem empenyent el Govern, com fins ara, i fent que tots els compromisos adquirits en campanya electoral no es quedin en eslògans. I ho farem perquè ningú s’acomodi. Que no passi com a la Festa Major d’enguany, que sembla que, com que ha sigut any d’eleccions, ha acabat sent una festa major descafeïnada.

Finalment, volem desitjar molt bones vacances a tots i totes les vilacavallenques. Esperem que tothom pugui desconnectar de la seva rutina uns dies i preparar-se per al curs que ve!