Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:55 | 14/07/2024

Gener 2022 - Bona entrada d'any 2022! (Dels pressupostos, ja en parlarem)

Des del Grup Municipal d’ERC Viladecavalls, esperem que hàgiu pogut gaudir de les Festes d’enguany i que hàgiu tingut una bona entrada en aquest 2022! Segurament encara notarem els efectes de la pandèmia, però actuant amb responsabilitat i consciència col·lectiva, com hem fet fins ara, a poc a poc l’aconseguirem deixar enrere!
Pel que fa a l’actualitat política, el passat desembre, en sessió plenària extraordinària, es van votar els Pressupostos Municipals de l’any 2022, però com que aquest article l’estem redactant en data 16 de desembre del 2021 i, ara com ara, encara no hi hem tingut cap mena d’informació —i no és pas perquè no ens haguem interessat a poder parlar amb l’equip de govern—, poca cosa en podem comentar. Resulta que, a falta de menys de dues setmanes perquè nosaltres els haguem de votar, tenim la mateixa informació que vosaltres: cap.
A més a més de les propostes d’anys anteriors, aquest any volem presentar-ne (si podem) de noves, com la d’implementar passos de vianants de ressalt en substitució dels actuals coixins berlinesos o la de realitzar una renovació dels camins i llocs d’interès natural que tenim al municipi i que no es renoven des dels anys 90.