Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:49 | 14/07/2024

Setembre 2021 - Comencem nou curs, és el moment de fer reflexions sobre el nostre poble i el seu govern

Per a ERC Viladecavalls és imprescindible que existeixi un projecte de poble; i què considerem nosaltres com a projecte de poble? Per a nosaltres és millorar i dignificar la política, crear valor públic i augmentar la satisfacció i qualitat de vida de la ciutadania; és que entre tots i totes construïm un municipi del qual estiguem orgullosos de viure-hi, que s’enforteixi amb el sentiment de pertinença a la comunitat.
Un govern que es dedica a apedaçar segons les reclamacions o queixes que fan els ciutadans a través de xarxes socials o via instància és un govern sense projecte de poble, un govern que busca el vot fàcil, fent notícies a xarxes socials, on diuen que bons que som que us hem reparat el carrer, o hem netejat una vorera o hem penjat els vídeos de les actuacions de l’alumnat del batxillerat artístic... No, veïnes i veïns, un bon govern és preveure,
avançar-se i ser conscient de les necessitats del municipi a peu de carrer, amb processos participatius reals que tinguin un bon fi; és aconseguir que la quotidianitat de l’Administració funcioni automàticament i no es converteixi en una notícia.
Bon inici de curs a totes i tots!