Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:45 | 25/07/2024

Desembre 2019 - ERC ens plantem davant l’apujada d’impostos

Les Ordenances Fiscals per a l’any 2020 van ser aprovades en el ple d’octubre per l’equip de govern format per Treballem Junts per Viladecavalls, el PSC i el regidor d’ex-Ciutadans. Esquerra Republicana de Viladecavalls va votar NO: NO a l’apujada d’un 20 % del rebut d’escombraries. És ben cert que la taxa de recollida d’escombraries fa anys que genera dèficit, ja que el cost econòmic del servei és superior al que l’usuari paga. I és cert que s’ha de tendir al dèficit 0. Però l’informe tècnic que acompanyava les ordenances oferia tres propostes per a reduir aquest dèficit, i l’equip de govern va optar pel pitjor dels escenaris. En cap cas es va buscar la complicitat d’Esquerra Republicana per a prendre cap mena de decisió. Des del seu prisma, numèricament no els cal, perquè ja tenen els set vots dels 13 regidors que formen el Ple. Fora bo començar a caminar cap al futur i plantejar-se la recollida selectiva porta a porta de residus que tan bons resultats està donant en poblacions que ja ho estan fent.
Continuarem treballant des del convenciment que amb espais de diàleg i treball tots guanyem. Tant de bo l’equip de govern en algun moment en sigui conscient.
Viladecavalls, a 19 de novembre del 2019 (data límit imposada per a presentar aquest article perquè fos publicat a la revista del mes de desembre)