Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:11 | 25/07/2024

Febrer 2020 - «Al febrer has de llaurar el que al març vulguis sembrar»

Després de les festes de Nadal, i un cop havent tornat al dia a dia en el municipi, hi ha una cosa del curs polític que s’apropa: el Pressupost.
Durant el mes de febrer convé estovar la terra uns dies abans de la sembra per tal que les llavors arrelin fàcilment. Si portem la dita al Pressupost, podríem dir que per a aprovar un pressupost, que és la guia de la política a executar en qualsevol administració, cal parlar; i, per parlar, no val això d’anar a quatre entitats del municipi i després dir que és un pressupost de gran consens.
Des de l’oposició, encara no se’ns ha comentat absolutament res. Anem molt tard, perquè és un tema que hauríem d’haver parlat al desembre, però bé, suposem que compten amb l’aritmètica que ja els dona la majoria i possiblement s’estalviïn parlar amb la resta de grups de l’oposició.
Nosaltres, com a caps de l’oposició, sempre hem mostrat la nostra voluntat de sumar pel municipi, i es pot demostrar amb les intervencions que fem als plens mensuals i amb accions concretes com, per exemple, la moció presentada el passat mes de gener per treballar per la bonificació de fins a un 95 % pels habitatges llogats amb renda limitada i per imposar un recàrrec del 50 % de l’IBI pels habitatges buits. #teiximpoble #teiximviladecavalls