Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:16 | 19/07/2024

Febrer 2023 - No val fer-ho tot (o gairebé tot) abans de les eleccions

Si us pareu a pensar quines coses ha fet l’equip de govern des del maig del 2022 fins que arribin les eleccions, veureu que el desplegament de la feina feta per part de l’equip de govern és molta més, que en els anteriors anys de legislatura. 

En els darrers mesos, l’equip de govern no para de tirar projectes endavant, tot en un mateix any; en molts d'ells podem estar d’acord en el fet que s’han de fer, però discrepem en el com s’acaben fent o cap a quin model de poble estem tendint a convertir-nos. Celebrem que l’equip de govern treballi i realitzi projectes en els quals, com diem, coincidim en el “què”, però per què esperar-se al quart any de mandat? Per què no fer-ho amb la màxima celeritat? 

Un equip de govern ha de ser sempre constant, deixant-se la pell i sense esperar a tirar endavant els projectes per a tenir més rèdit electoral a l’últim any de legislatura. Les necessitats del poble, les de les veïnes i veïns de Viladecavalls en definitiva, no s'han d’esperar ni han de dependre de terminis electorals. Per aquest motiu, les pròximes eleccions cal que ERC tingui un paper protagonista a l’Ajuntament i canviï aquestes velles dinàmiques de la vella política.