Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:46 | 19/07/2024

Febrer 2024 - Mà estesa per a avançar

Aquest mes de febrer es portarà a votació l’aprovació del Pressupost municipal del 2024. Com sempre, des del Grup Municipal d’Esquerra Viladecavalls, tenim la mà estesa per a treballar pels vilatans i les vilatanes en aquells eixos que creiem que cal abordar com una prioritat. Els eixos que volem treballar —i ens posem a disposició de l’equip de govern per caminar endavant i deixar la situació d’estancament que ja arrosseguem des de fa anys— són els següents.

En primer lloc, volem promoure l’habitatge i el lloguer assequible, i per a fer això cal fer una revisió a fons del planejament territorial (de fa més de vint anys) i tenir un pla local d’habitatge. Ja ho vam pactar en els pressupostos anteriors, però, en aquest aspecte, l’equip de govern no ha complert els acords que vam fer per a l’aprovació del Pressupost del 2023. En segon lloc, s’ha de fer una aposta econòmica i de mitjans per a poder disposar d’una sala d’arts escèniques que tant s’havia anunciat i celebrat amb l’adquisició de la sala annexada al casal.

Finalment, d’acord amb les recomanacions de l’últim pla local de joventut aprovat, cal un espai per als joves, perquè se’l facin seu i sigui un nexe perquè l’Administració els pugui facilitar tot allò que necessitin per a aconseguir un model d’espai cogestionat.