Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:57 | 25/07/2024

Gener 2021 - Al gener la palla al paller

Abans de res, des del Grup Municipal d’ERC esperem que hàgiu gaudit el millor possible les festes de Nadal, així com que hàgiu tingut una bona entrada al 2021 i que els Reis Mags d’Orient hagin deixat regals per a totes les nenes i nens de Viladecavalls.
Aquest nou any, el comencem amb la mateixa protagonista que se’ns va presentar a mitjans de març del 2020, la COVID-19. Tot i això, desitgem que aquest en sigui l’últim, que per fi li puguem guanyar la partida i que entre totes fem front a la crisi sanitària, econòmica i social que ens ha deixat. Les nostres regidores tenen clar que ens trobem en un moment en el qual hem de buscar solucions que puguin fer front als problemes reals que pateix la gent del municipi. En aquest sentit, fa setmanes que treballem en el pressupost que l’equip de govern ens proposa enguany i, tot i que encara estem treballant-hi, podem assegurar que des del nostre grup municipal vetllarem perquè sigui al més social possible, atenent les necessitats que tenen les famílies, els i les autònomes, les entitats que s’han vist molt limitades a l’hora de dur a terme les seves activitats durant aquest darrer any, i tothom que ho necessiti.
Per acabar, esperem que aquest 2021 sigui millor que el 2020 i pugueu complir tots aquells propòsits que us hàgiu marcat!