Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:12 | 24/07/2024

Gener 2023 - Incidint en els pressupostos per millorar Viladecavalls!

En primer lloc, des del Grup Municipal d'ERC Viladecavalls, volem desitjar una molt bona entrada en aquest 2023 a totes les viladecavallenques i viladecavallencs. Esperem que sigui un bon any per a tothom incloent Viladecavalls que viurà unes noves eleccions municipals i ens hi jugarem molt! 

En segon lloc, volíem aprofitar aquest espai per explicar el nostre vot favorable als pressupostos 2023 que vam aprovar en sessió extraordinària el passat 22 de desembre. 
En els darrers pressupostos hem sigut molt escèptics en relació amb els projectes que s'han anat incloent anys anteriors i que per manca de voluntat política no s'han acabat realitzant. 

Ara bé, gràcies a la tasca negociadora que hem dut a terme amb TJxV i la conformitat del govern, en els pressupostos del 2023 hi incloem una partida concreta destinada a l'elaboració d'un Pla d'Habitatge per a Viladecavalls, un pilar fonamental per abordar la problemàtica de la manca d'habitatge al municipi, especialment per a les persones joves i les persones de més edat. I no només això, sinó que també hem arribat a l'acord polític d'establir un diàleg fluid per tal de començar a parlar del planejament territorial del Viladecavalls del futur. 

Creiem que aquesta és la línia a seguir i de la manera que podem ser més útils, fent que el projecte d'ERC Viladecavalls pugui ser una realitat des d'allà on estiguem.