Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:48 | 25/07/2024

Juliol 2019 - Moltes gràcies!!!

Des d’Esquerra Viladecavalls hem treballat per fer possible un govern de progrés i deixar enrere un govern continuista. Hem liderat des de l’oposició unes negociacions que, malauradament, no han tingut els fruits desitjats. L’aritmètica de regidors que ha quedat al consistori després de les eleccions s’ha entossudit a deixar-ho tot com fa quatre anys, i el PSC ha preferit mantenir un pacte de govern continuista amb Junts per Viladecavalls. S’hauria entès, des del desconeixement de la realitat municipal, un pacte d’Esquerra amb Junts per Viladecavalls, però no quan la idea del Govern actual és continuista i personalista enfront de l’avalada pels nostres votants de treball en equip, obert a tothom, i de defensa pública de la llibertat dels presos, preses i represaliats polítics.
Donem les gràcies als vilatans que el 26 de maig ens van donar la seva confiança. Esquerra ha augmentat un 51 % els vots respecte del 2015, passant de 665 a 1.005 vots, i això ens referma en el compromís de treballar per un nou i millor Viladecavalls des d’ara mateix.
Els tres regidors d’Esquerra —la Glòria Ullés, la María José Rodríguez i el Martí Pedret— ens comprometem a fer una oposició constructiva treballant per assolir els grans projectes de poble per a Viladecavalls, sempre propositius i amb vocació de servei. Seguim!