Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:20 | 23/07/2024

Juliol 2020 - Responsabilitat individual... i col·lectiva!

Ara que ja hem entrat en la «nova normalitat», des del grup municipal d’ERC creiem que és el moment d’estar més que mai al costat del poble. És per això que no hem de deixar de pensar en tots aquells comerços que van obrir durant el confinament i aquells que ho van fer al llarg de les fases del desconfinament. En aquesta nova fase, creiem que és important apel·lar a la responsabilitat col·lectiva per tal que Viladecavalls recuperi «l’antiga normalitat», és a dir, la vertadera normalitat. Pensar en sentit de poble, més que mai, és fer vida al municipi i tenir sempre presents aquelles persones a qui la COVID-19 ha provocat una major afectació.
D’altra banda, els que també han agraït, i amb moltes ganes, la fi del confinament són els petits i joves del municipi. Per l’etapa que estan passant i per trencar amb aquests quasi tres mesos d’inactivitat social, des del nostre grup municipal volem animar-los a gaudir aquest estiu de les activitats de lleure que ofereixen les diferents entitats del municipi.
Ep! Tampoc podem relaxar-nos! Cal mantenir la guàrdia, continuar complint amb la responsabilitat individual i respectar les mesures d’higiene i seguretat. Cuida’t i cuidem-nos!