Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:12 | 16/07/2024

Juliol 2021 - Per fi, BONA FESTA MAJOR!

L’any passat, igual que a la resta de municipis del país, a Viladecavalls no vam poder celebrar les festes majors dels diversos barris de la nostra vila ni la festa major que ens uneix a totes i tots. Enguany tindrem un apropament a les festes que estàvem acostumats a fer.
Des del grup municipal d’Esquerra Republicana de Viladecavalls, volem animar totes les viladecavallenques i els viladecavallencs a participar en les activitats que s’organitzin des de les diferents entitats del poble en les diverses festes majors de barris i en la Festa Major 2021. Segur que no seran unes festes com voldríem, però cal aprofitar totes les oportunitats que les autoritats sanitàries ens permetin per a consumir cultura més que mai.
La cultura ha estat un dels sectors més afectats per les restriccions derivades de la pandèmia, i Viladecavalls no n’és una excepció. Cal que des de les institucions se la mimi, se l’acompanyi i se la contempli en tots els sentits.
Des del nostre grup municipal, creiem que el retorn a la nova normalitat postpandèmia ja va tard. Tot i això, continuarem defensant que el que cal és potenciar-la més i sense pors! A Viladecavalls, tenim un munt d’agents culturals i se’ls ha de fer protagonistes dels esdeveniments culturals que s’hi celebrin!