Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:05 | 23/07/2024

Juliol 2022 - El(s) procés(essos) participatiu(s) de l'equip de govern

Al gener del 2020 es van publicar els resultats del «Procés de consulta sobre la construcció d’un nou equipament sociocultural a la plaça Roc Blanc de Can Trias», en el qual l’opció més votada va ser la del «NO» amb 176 vots.
L’equip de govern va explicar que tenien diferents projectes per als quals es farien diferents processos participatius perquè fos la ciutadania qui acabés decidint. Tot i això, a dia d’avui, no n’hi ha hagut cap altre més. No sabem si és perquè el resultat del primer i únic procés participatiu no va ser el que esperaven, i per això ja no ho han fet més, o si hi ha algun altre motiu, però el que està clar és que el que es va vendre com la nova manera de fer de l’equip de govern no l’ha acabat sent.
Queda menys d’un any perquè s’acabi la legislatura o —dit en altres paraules— perquè tornin a haver-hi eleccions municipals, i és evident que en aquests mesos tots els projectes encallats es desencallaran i que Viladecavalls estarà neta i polida abans del maig del 2023.
Per acabar, volíem aprofitar aquest espai per a desitjar-vos a tots i a totes una molt bona Festa Major 2022, que la pugueu gaudir en família, amistats i, sobretot, amb la normalitat que teníem abans de la pandèmia. BONA FESTA MAJOR 2022!