Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:42 | 25/07/2024

Juliol 2023 - Un nou govern sense canvis ni sorpreses

Des d’ERC Viladecavalls, hem proposat fer un govern de coalició amb Junts per ser un govern amb una majoria sòlida (nou de tretze regidors) i compartir projectes municipals i de país.

Creiem que els dos regidors i la regidora d’ERC, en el Govern, podríem fer molta feina. Tot i això, Junts ha volgut apostar per la via continuista amb el regidor del PSC, el Sr. Marc González. Ho podem arribar a entendre: com que el regidor del PSC els ha donat les dues últimes alcaldies, ara Junts «li ho deu». Nosaltres no entenem la política així, nosaltres basem la política en projectes i propostes i, en aquest àmbit, continuarem treballant com fins ara. Continuarem apostant per la política útil; sent els caps de l’oposició, intentarem tenir la màxima incidència per a tirar endavant les màximes propostes i projectes que portàvem en el programa electoral i que creiem que són de vital importància per al futur de Viladecavalls.

Al nou Govern li demanarem reunions, crear comissions i tot el que calgui perquè se’ns escolti i se’ns tingui en compte. Ara bé, com és obvi, de Junts i del PSC dependrà. Ells poden decidir si governar hermèticament amb la majoria de set o bé apostar per fer política i comptar amb el punt de vista dels grups de l’oposició. Continuem!