Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:33 | 15/07/2024

Juny 2020 - Responsabilitat política davant la COVID-19

La pandèmia del virus SARS-CoV-2 està tenint i tindrà un gran impacte en molts aspectes de la nostra vida: la salut, la situació econòmica, els llocs de treball, les relacions personals, la formació i un llarg etcètera. Mentre no recuperem la normalitat, caldrà que ens adaptem a les noves circumstàncies. Esquerra Republicana de Viladecavalls entenem que, des de l’oposició, podem fer i hem de fer molta feina, aportant propostes i coneixement. I és per això que des del primer moment ens hem posat a disposició per treballar en la línia de donar resposta a totes les necessitats que s’han donat, es donen i es donaran.
Vam proposar a l’alcaldia la creació d’una comissió municipal que pogués fer el seguiment efectiu del postCOVID-19 i vam reiterar la nostra proposta en el ple telemàtic del 30 d’abril. Aquesta proposta va tirar endavant i, ara com ara, podem dir que la comunicació entre els regidors i l’equip de govern ha estat fluida i, en el ple de maig, ja s’han tirat endavant un seguit de mesures per a pal·liar la situació.
Poder posar en pràctica la vocació de servei que ens ha portat on som, aportar i treballar conjuntament pel bé del nostre poble en uns moments tan excepcionals com els que estem vivint, ens omple. Seguim! #teiximpoble #teiximviladecavalls