Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:20 | 16/07/2024

Juny 2022 - Una gala de l'Esport diferent és possible

Un any més, arriba la Gala de l’Esport al poble i, com fa anys que fem, des del nostre grup municipal volem expressar el nostre rebuig al FORMAT de gala que l’equip de govern actual ha confeccionat.
Per què no ens agrada EL FORMAT de la Gala de l’Esport que es fa actualment?
Perquè considerem que es fa una despesa excessiva que no correspon a la realitat del poble de Viladecavalls: milers i milers d’euros per a acabar fent un acte en el qual s’ha de pagar el preu popularíssim de 15 euros. Cert, hi entra un sopar de quatre forquilles, però tothom es pot permetre aquesta despesa? O més ben dit, cal fer pagar aquesta despesa per a una Gala de l’Esport? Ara, això sí: correm a posar tota la jardineria ben maca per al dia de la Gala, que en els altres 364 dies de l’any no hi ha hagut temps. Els bonys del camp de futbol ja s’arreglaran més endavant i el taulell trencat d’una de les cistelles del pavelló que té precinto enganxat perquè no en caiguin els trossos de vidre al parquet, també ja demà...
En fi, continuarem insistint perquè el reconeixement als i a les nostres esportistes tingui un format popular, accessible per a tothom i sense que l’activitat i el manteniment de les instal·lacions esportives on es realitza quedin aturats.