Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:30 | 16/07/2024

Juny 2023 - ERC continuarà treballant per un nou moment polític per a Viladeccavalls

Des de tota la Secció Local d’Esquerra Republicana de Viladecavalls, volem donar les gràcies a les 775 persones que el passat 28 de maig ens van donar confiança per a liderar un nou moment per a Viladecavalls. Tots aquests vots equivalen a mantenir els tres regidors que ja hem tingut durant el mandat 2019-2023.

No són els resultats que voldríem, però els encaixem i felicitem Junts per Viladecavalls, que ha sigut la formació que clarament ha guanyat les eleccions i ha obtingut sis regidors.

Farem l’autocrítica pertinent i, conscients de ser la segona opció més votada al municipi, utilitzarem la nostra força per a continuar fent de Viladecavalls un millor poble, escoltant la gent i sempre al seu costat.

El context polític global i la poca participació no han afavorit les forces progressistes, però, per sort, al nostre municipi no hi ha entrat cap formació feixista. Continuarem lluitant per revertir aquesta desconfiança de la gent vers la política i fent de mur contra aquells que només volen retallar drets i llibertats. Hi érem, hi som i hi serem!