Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:30 | 13/07/2024

Maig 2020

El passat 23 d’abril vam celebrar el primer ple municipal telemàtic de la història de Viladecavalls, i des d’aquí donem les gràcies a tots els i les treballadores que ho han fet possible. És imprescindible que l’activitat política no s’aturi.
El Ple va aprovar el Pressupost Municipal del 2020. Sí, arriba amb molt de retard i com s’ha presentat a l’oposició creiem que no és la millor manera, però, amb la crisi provocada per la COVID-19, creiem que la situació canvia radicalment i, per responsabilitat política, aquests pressupostos s’havien d’aprovar. En aquest context, el Pressupost no servirà tant com a mitjà per a assignar recursos al programa d’acció del Govern, sinó que esdevé un mecanisme que patirà nombroses modificacions per a pal·liar els efectes de la crisi sanitària. En la comissió informativa vam anunciar, i celebrem que la resta de grups també ho facin, la renúncia a les assignacions econòmiques del grup municipal corresponents als mesos de març, abril i maig per tal de destinar aquests diners a la compra de mascaretes que pugui utilitzar la població.
Volem donar les gràcies a tots els professionals sanitaris i a la resta de treballadors que continuen deixant-se la pell aquests dies i fem una crida a la responsabilitat de tothom ara que sembla que comença la fase de desconfinament. Siguem responsables i cuidem-nos!