Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:39 | 17/07/2024

Març 2020

Durant aquest mes de març establirem converses amb l’equip de govern per tractar-hi els pressupostos 2020 de Viladecavalls. Creiem que com a caps de l’oposició tenim el deure i la responsabilitat de sumar esforços amb les diferents formacions polítiques per fer política efectiva que realment es transformi en millores per al nostre municipi. Dues de les propostes més destacades que defensarem, entre d’altres, són les següents:
- Rehabilitar l’edifici que hi ha davant el Condis, al camí de Can Boada de les Parentes, perquè sigui un espai autogestionat per qui tingui inquietuds socioculturals. Alhora, aquest local podria ser utilitzat de manera compartida per diferents entitats, com podria ser el cas del Consell Jove del poble.
- Adequar el tram de la carretera B-245 (carretera d’Olesa) on hi ha l’entrada al pavelló municipal i al nou Esclat. Al setembre ja vam defensar aquesta idea davant l’equip de govern i ara, amb els pressupostos, ho tornarem a fer.
Som conscients que el Govern té la majoria i que poden prescindir de les nostres aportacions, però creiem que és una oportunitat d’entesa que cal mirar pel municipi.