Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:07 | 13/07/2024

Març 2021 - Al costat de la gent

Volem aprofitar aquestes línies per a donar les gràcies en primer lloc als veïns i veïnes que van estar a les meses electorals a Viladecavalls, així com al personal municipal i de Protecció Civil que van fer possible la jornada electoral.
Moltes gràcies a totes i tots els que ens heu fet confiança! Amb 908 vots, ERC torna a ser la primera força política a Viladecavalls. En uns moments molt excepcionals i difícils, les veïnes i els veïns no van deixar passar l’oportunitat d’omplir les urnes de vots i dignitat.
La participació a Viladecavalls va ser del 59,42 %, gairebé sis punts per sobre de la del conjunt del país. Fins i tot va haver-hi barris que van vorejar el 70 %. Tot plegat ha deixat un panorama amb una clara majoria de partits independentistes (ERC+JxC+CUP+PDeCAT = 1.813 vots, el 51,81 %).
Caldrà pensar i reflexionar en les raons que han portat tants veïns i veïnes a votar la ultradreta: 317, a VOX i 246, a Cs; una dada molt preocupant.
Per a nosaltres és un orgull i responsabilitat saber que ERC liderarà i encapçalarà el projecte de país cap a la República. Entre totes i tots, hem de saber gestionar els resultats i treballar pel bé de tothom, assolint l’amnistia per als presos/es, exiliats/des i represaliats/des polítics/ques, i la República catalana, social, sostenible i feminista. Salut i República!!! #alcostatdelagent