Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:55 | 21/07/2024

Març 2022 - Projecte de poble

En els darrers dies hem vist com una proposta que vam fer a l’inici de la legislatura ja és una realitat: les tanques protectores per a vianants a la B-120, des de la zona esportiva municipal del nucli urbà fins al Casal Familiar. Ens n’alegrem.
Continuarem insistint perquè altres propostes dels darrers anys vegin també la llum: la rehabilitació de l’espai Vila d’Arts, al davant del Condis, on s’ha de canviar la teulada d’amiant; la retirada i substitució de totes les berlineses (salts reductors de velocitat de vehicles), que per normativa no poden ser un element definitiu com fins ara, sinó temporal; la revisió i renovació de les senyalitzacions dels camins i llocs d’interès del nostre entorn; la dotació d’una taula de mescla de llums d’escenari al Centre Cívic Paco Cano, i tantes altres propostes.
A les portes del 8M, el Ple Municipal hem aprovat posar el nom de Ramona Porta al carrer on és ubicat el Bonpreu. Des d’ERC ens sentim orgullosos d’aquest fet, fruit d’una moció que vam presentar al ple del juny en el marc de la campanya #noerenbruixeserendones. I desitgem que sigui el primer pas per a començar a veure més noms de dones als carrers de Viladecavalls, que en tenim ben pocs. Continuem!