Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:51 | 13/07/2024

Novembre 2019 - 14.10.19: Sentència a la democràcia espanyola

El passat dilluns 14 d’octubre va sortir a la llum la sentència que condemnava els presos i les preses polítiques a gairebé 100 anys de presó. Des del nostre grup municipal, com ja vam expressar en el ple extraordinari que es va celebrar l’endemà mateix, rebutgem la sentència dictada pel Tribunal Suprem, reclamem la immediata llibertat de tots ells i elles i n’exigim l’amnistia.
No ens cansarem de sortir a les places i als carrers per manifestar-nos de manera pacífica i defensar la seva innocència i el dret a l’autodeterminació del poble català, encara que hàgim de patir la brutal repressió policial que estan exercint els cossos dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Nacional.
No afluixarem per molt que es vulgui criminalitzar el moviment independentista català, ja sigui amb la repressió policial, des del poder judicial o des d’alguns mitjans de comunicació.
Des d’Esquerra Republicana de Viladecavalls volem enviar el nostre escalf a totes les persones que han estat ferides durant les manifestacions d’aquests dies i a les detingudes arbitràriament amb brutalitat policial, i exigim que es depurin les responsabilitats polítiques del cos dels Mossos d’Esquadra per vulnerar els valors d’una policia democràtica.