Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:09 | 15/07/2024

Novembre 2020 - Sabem d'on venim, el que hem de fer i el que volem evitar

Estem entrant en la que serà la segona onada de la greu crisi sanitària mundial provocada per la COVID-19 i, malauradament, tornen a haver-hi mesures de restricció generalitzades per a poder fer front a la forta proliferació que aquest virus està tornant a tenir.
Des del Grup Municipal d’ERC creiem que, un cop més, els i les vilatanes haurem d’actuar com ja vam fer: amb responsabilitat i solidaritat cap a aquells que es vegin més afectats per les restriccions que es vagin aplicant per tal de no arribar a col·lapsar el nostre sistema sanitari.
Per la part que ens correspon, com ja vam fer en la primera onada, estarem al costat de la ciutadania ajudant-la en tot allò que puguem. De fet, el passat dijous 22 de setembre ja vam comunicar a la resta de grups polítics la nostra voluntat de tornar a reunir-nos periòdicament per fer un seguiment de l’afectació del virus i de les mesures aplicades en cada moment en el nostre poble. També vam proposar —i tota la resta de grups van estar-hi d’acord— la creació d’una línia d’ajuts directes per als comerços locals que van haver d’aturar la seva activitat en les dues últimes setmanes d’octubre.