Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:58 | 14/07/2024

Novembre 2022 - Novembre de festa i inici de campanya

A Viladecavalls, tothom sap que el novembre és el mes de la Festa Major d’Hivern per les dates en què cau Sant Martí de Tours. Ara bé, aquest any segur que serà un Sant Martí molt celebrat, ja que l’equip de govern treballa a ritme d’any electoral. De fet, en el passat ple de setembre van aprovar una modificació de partides del pressupost per augmentar despeses que tenen pensades per a aquest any de governança accelerada.
Per exemple, s’ha augmentat de 26.000 euros la partida d’«Esdeveniments i festes de foment de la convivència ciutadana».
També s’estan realitzant i es realitzaran, en aquest últim any de mandat, grans projectes, d’alguns dels quals ens hem assabentat directament per les entitats, els veïns i les veïnes del poble. I aquestes línies no són una crítica a tot el que estan fent, no. Hi ha coses que s’estan fent amb les quals podem estar més o menys d’acord, però no en les maneres: sense un pla de mandat clar, amb improvisacions, sense cap prioritat que la de tenir un Viladecavalls net, maco i polit per al maig del 2023.
Viladecavalls necessita un govern amb horitzó a curt i llarg termini, amb un projecte de poble clar i un full de ruta que no es concentri en el quart any de mandat. Bona Festa Major de Sant Martí a tothom!!