Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:09 | 24/07/2024

Novembre 2023 - Espai d'Arts Escèniques: el més calent és a l'aigüera

El passat mes de febrer, la revista d’informació municipal titulava a la portada: «L’equipament municipal d’arts escèniques ja té emplaçament». A dia d’avui, tan sols tenim un rètol que ens recorda on podria estar ubicat, i tot just ara es comença novament un altre procés participatiu amb els agents culturals del poble per a definir l’espai… un cop més.

I sí, diem «novament», perquè aquest procés ja es va fer l’any 2017; i arran d’aquest procés l’equip de govern va presentar, l’any 2018, un projecte de l’Espai d’Arts Escèniques que es va quedar en un calaix. Fum. El 2020, amb les negociacions amb el Casal, sembla que sí, que l’espai cultural serà possible. Però no; les negociacions es trenquen. Fins al 2023 no apareix novament en titulars el tan reivindicat i desitjat espai; ara només cal creure que aquesta vegada el projecte sigui real, que no es quedi novament en l’oblit i s’aprofitin períodes electorals per a fer sonar les campanes.

Des del Grup Municipal d’Esquerra Viladecavalls, estarem sempre al costat de la societat civil organitzada, de les entitats i associacions que tenen inquietuds i ganes de fer realitat i aterrar un projecte reivindicat des de fa més de tres dècades. Hi serem a sobre per fer-ho possible, amb mà estesa i col·laboració.