Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:50 | 17/07/2024

Desembre 2023 - Primer gran projecte perdut

No han passat ni sis mesos des de la constitució del nou consistori i un dels grans projectes de mandat de l’equip de govern ja ha fet figa.

Ben segur que coneixeu el projecte de residència per a gent gran a Can Trias i una promoció de pisos de lloguer assequible que l’equip de govern anunciava i va aprovar, inicialment, abans de les eleccions. Doncs bé, resulta que, per una manca de previsió, no es podrà desenvolupar tal com el Govern havia plantejat, aprovat i explicat a tota la ciutadania.

En el ple d’octubre, ja vam dir que esperem que serveixi com a precedent a l’hora de «vendre els projectes fets» abans que realment es puguin dur a terme i, sobretot, quan això es fa en un període electoral.

L’alcaldessa ja va dir en el mateix ple d’octubre que seria una oportunitat per a redefinir el projecte si ho consideraven. Esperem que puguem participar en aquest aspecte, tot i que, sent realistes, ho dubtem molt.

Nosaltres, com sempre, ens posem a disposició per ajudar i col·laborar perquè «les coses passin», però també serem els primers a exigir allò que en campanya es va dir que es faria en aquest mandat 2023-2027.