Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:33 | 25/07/2024

Octubre 2019 - La defensa dels drets comença als municipis

Som a les portes d’unes sentències que esdevindran històriques. Cal que tots plegats ens posem, ara més que mai, en moviment. Perquè la lluita pels drets fonamentals no es pot deixar per a més endavant. Perquè plegats tenim tota la capacitat per a poder canviar l’estat de les coses.
Des de la nostra parcel·la individual, amb les nostres accions, tenim molt més poder i molta més força del que imaginem. Des d’Esquerra Republicana de Viladecavalls hem fet, fem i farem tot allò que sigui a les nostres mans i més per a contribuir a la defensa dels drets civils i polítics.
A vegades cal també sortir en defesa d’acords plenaris com el d’ara fa sis anys, quan vam posar-nos d’acord ERC, CIU i ICV (ara Fem Viladecavalls) per a hissar l’estelada a la rotonda de l’entrada del poble com a símbol de llibertat de Catalunya. És fins i tot bo de recordar que l’actual alcaldessa va afirmar que la voluntat era «fer visible a tot el municipi que es volia la independència».
Fa ja sis mesos que l’estelada no és hissada a la rotonda, i no perquè s’hagi declarat un estat propi i Catalunya hagi esdevingut independent —única raó, segons l’acord plenari, per la qual podria deixar d’onejar—. Al ple del setembre hem fet el prec perquè l’equip de govern compleixi l’acord i l’estelada torni a ser al seu lloc. Seguim!