Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:58 | 25/07/2024

Octubre 2020 - #LaCulturaÉsSegura

Aquests dies les xarxes socials van plenes de l’etiqueta #LaCulturaÉsSegura perquè hi ha una veritable preocupació per part de la ciutadania de perdre un dels pilars més importants de la nostra societat: la cultura.
Haurem de reinventar la manera de gaudir-ne, adaptar-la a l’anomenada «nova normalitat». La cultura segura és possible. Caldrà que, a més, s’acompanyi i guiï les nostres entitats en aquest camí, i que les motivem a tirar endavant projectes culturals. Cal que l’Ajuntament reprengui una agenda cultural segura adaptada a les circumstàncies.Tenim el deure de tornar a la cultura tot allò que ens ha donat i ens dona, i de mantenir actes culturals que sempre hem fet amb totes les mesures de protecció que calguin i estiguin al nostre abast.
La cultura ha d’estar a la disposició de tota la ciutadana, fins i tot en una situació tan excepcional com la que ens ha tocat viure. El Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Viladecavalls s’adhereix a aquest moviment a favor de no deixar de gaudir d’actes culturals en qualsevol de les seves formes d’expressió. La cultura, a través de la reflexió, ens ajuda a cuidar-nos com a societat. #LaCulturaÉsSegura i la podem gaudir de manera segura.