Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:36 | 15/07/2024

Octubre 2022 - Participa en el canvi!

Com ja sabreu, aquest curs polític ve clarament marcat per les eleccions municipals del 28 de maig del 2023. És per això que des d’ERC Viladecavalls us necessitem a tots i a totes.
Des d’ERC Viladecavalls, sempre hem defensat un projecte de poble viu, atractiu, que cobreixi les inquietuds de tothom independentment de la seva edat, des de la consciència d’avançar cap a un futur més sostenible i esperançador. Ara bé, aquest projecte és imprescindible que es nodreixi de la vostra participació, com sempre hem intentat. En aquest sentit, volem convidar-vos a participar en les nostres assemblees obertes, que començarem
a fer a partir de l’octubre, uns espais oberts a tothom qui vulgui aportar les seves idees i propostes al projecte d’un Viladecavalls ple d’oportunitats que cal potenciar!
A les xarxes socials del nostre espai polític, i els de les nostres regidores, publicarem més informació d’aquestes assemblees obertes que volem iniciar ara a l’octubre, perquè, en definitiva, Viladecavalls s’ho juga tot.
Continuem