Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:25 | 16/07/2024

Desembre 2021 - Portem al Parlament de Catalunya reinvindicacions per a Viladecavalls

El mes passat, les regidor@s d’ERC Viladecavalls vam acompanyar la plataforma Defensem el Consultori al Parlament de Catalunya, on vam ser rebud@s pel diputat i portaveu d’ERC a la Comissió de Salut, Juli Fernández.
Vam denunciar-hi les deficiències del servei sanitari a Viladecavalls: al consultori tenim un metge un matí i una tarda en tota la setmana (només per a visitar persones amb mobilitat reduïda) quan n’hauríem de tenir dos cada dia de dilluns a divendres. Volem visites presencials, reducció de les llistes d’espera, una centraleta telefònica que atengui la població i que la plataforma de MÚTUA DE TERRASSA a LA MEVA SALUT funcioni de veritat.
També hi vam reclamar que s’aturin a Viladecavalls tots els trens de l’R4 que hi passen: tindríem un tren cada mitja hora i algun més en hores punta. És possible, viable i no suposa cap sobrecost. Cal apostar per una mobilitat atractiva i de qualitat, que incrementi l’ús del transport públic i contribueixi a la reducció de l’ús del vehicle privat per a encarar els reptes mediambientals que tenim al davant.
NOVETAT!!!: ERC Viladecavalls, més a prop teu amb el telèfon 647 404 676. Pots contactar amb nosaltres trucant-nos-hi o enviant-nos-hi un whatsapp per fer suggeriments, queixes, fotodenúncies, idees o propostes. Seguim! Sempre #AlCostatDeLaGent.