Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:30 | 21/07/2024

Octubre 2023 - Viladecavalls continua amb els mateixos reptes polítics

Fa anys que, com a municipi, arrosseguem alguns reptes que no es resolen. Un bon exemple n’és el reivindicat espai d’arts escèniques que ciutadania, entitats i alguns grups polítics portem reclamant des de fa anys. N’hi ha d’altres que potser no són tan vistosos, però sí imprescindibles per a poder fer polítiques valentes i que facin  progressar el municipi. Un dels reptes centrals és la política d’habitatge. Cal tenir una bona diagnosi, adaptada a les necessitats reals, que ens permeti fer front a aquest problema. Per a nosaltres, passa per un pla local d’habitatge; de fet, el grup de Junts va pactar-ne amb nosaltres la creació durant aquest curs, però, a hores d’ara, encara no s’ha materialitzat.

Un altre problema endèmic és el del jovent que no té un espai que li serveixi com a punt de trobada sociocultural i que, per tant, acaba anant a Terrassa o a les terrasses dels bars. Portem pagant un lloguer al Casal des del gener per a un nou local per a ells/es; tot i això, tampoc hi ha cap notícia del que s’hi està fent o el que té pensat fer-hi l’equip de govern.

També considerem més necessària que mai l’ampliació de la partida per a les entitats del municipi, per tal que puguin desenvolupar la seva activitat d’acord amb el context socioeconòmic vigent.