Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:44 | 16/07/2024

Desembre 2022 - Treballem pel Pressupost de l'any 2023, un any de canvis necessaris

Ja som al desembre i, com sempre, toca parlar del Pressupost. Des del Grup Municipal d’Esquerra Republicana, sempre hem estès la mà al Govern per parlar-hi de propostes per a millorar Viladecavalls, propostes que sumen per al poble, que van en la línia del projecte de poble que defensem i que mai han estat considerades seriosament per part de l’equip de govern.

Un any més, des del lideratge de l’oposició, tornarem a demanar reunions amb el Govern per poder parlar-hi sobre aquestes propostes i tenir la màxima incidència en tot allò que puguem i que sigui beneficiós per al municipi.

Ben segur que, en el Pressupost del 2023, l’equip de govern ja té tots els caramelets de l’any electoral preparats, però no per això deixarem d’insistir i exigir un projecte per al poble a mitjà i llarg termini, amb un horitzó clar per a saber cap a on anem i què és el que volem: un poble amb identitat, viu i dinàmic!, i no pas basat en la improvisació del dia a dia.

Aprofitem aquest espai, també, per a desitjar-vos unes molt bones Festes i una molt bona entrada a l’any 2023, un any en el qual Viladecavalls ha de viure els canvis que necessita!