Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:24 | 16/07/2024

Abril 2024 - Pressupost 2024: al Govern i a l'alcaldessa se'ls ha acabat el crèdit

El passat mes de febrer, Junts, el PSC i ERC van aprovar el Pressupost de l’Ajuntament per al 2024. A grans trets, es tracta dels mateixos pressupostos que els darrers anys. Tot igual, fins i tot la partida d’un milió d’euros d’inversió en la sala d’arts escèniques. Aquest projecte porta deu anys fent voltes a base de mentides de l’equip de govern. I Viladecavalls continua sense sala d’arts escèniques. Increïble la manca de respecte cap a les persones de les arts en aquest poble. En farem el seguiment perquè, efectivament, sigui una realitat en aquest 2024, tal com marca el Pressupost.

Des de Fem, en els darrers anys, hem intentat negociar i arribar a acords amb el Govern; hem proposat i hem aportat idees i projectes en benefici del poble.

El resultat ha estat sempre la utilització en benefici propi (del Govern) de les nostres propostes i el no compliment dels acords. La negociació i l’acord requereixen reconeixement i respecte mutus. A aquestes altures, al Govern i a l’alcaldessa se’ls ha acabat el crèdit i han perdut la nostra confiança.