Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:39 | 15/07/2024

Agost 2022 - Canvis necessaris, però abans, bones vacances!

Aquest estiu ens està tornant a posar de manifest de forma molt clara les urgències que tenim per endavant i com gran part d’aquestes tenen a veure amb l’emergència climàtica. Estem patint temperatures altes, manca de pluja i incendis de forma sostinguda en el temps. El darrer ens ha tocat de ben a prop, a la comarca veïna del Bages. Mentrestant, a l’altra banda del planeta, els hiverns són més durs que mai.
Des de Fem Viladecavalls no hem deixat d’insistir que necessitem passar de la propaganda i els vídeos de l’alcaldessa a l’acció. Volem i necessitem més i millor transport públic, més punts de recàrrega de vehicle elèctric, més verd i menys ciment als carrers i places dels nostres barris, crear refugis climàtics arreu del municipi, reintroduir l’agricultura a Viladecavalls, facilitar al màxim la transició energètica a cada comunitat de veïns, protegir els nostres boscos i els nostres animals, més campanyes de conscienciació i educació ambiental als centres d’ensenyament i a la biblioteca.
Som el grup que ha marcat l’agenda verda a Viladecavalls i estem disposats a continuar fent-ho des del Govern a partir del 2023. No tenim més temps a perdre.
Gaudiu d’uns merescudíssims dies de descans i ens veiem al setembre.