Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 02:33 | 20/07/2024

Febrer 2021 - Demanem a l'alcaldessa que torni als consensos del poble

El passat mes de desembre, com cada any, tocava debatre i votar els pressupostos de Viladecavalls per al 2021, uns pressupostos que aquest any eren més importants que mai: d’una banda, perquè el 2021 serà clau per a situar quines són les prioritats locals davant la pandèmia i, de l’altra, perquè aquest any, a Viladecavalls, comptem amb 2 milions d’euros més d’inversions gràcies a la flexibilització de la despesa que permet l’Estat.
Finalment, el Pressupost 2021 de Viladecavalls va tirar endavant només amb els vots afirmatius de l’equip de govern. En un moment crític com l’actual, aquest fet no és una bona notícia. L’alcaldessa, atrinxerada en la majoria fàcil del seu govern, no va aconseguir treballar ni consensuar les seves propostes amb cap partit de l’oposició.
Des de Fem demanem que el Govern i l’alcaldessa surtin de la seva trinxera i tornin al treball conjunt amb tots els partits de Viladecavalls. Ho hem fet durant els pitjors mesos de la pandèmia i ho podem fer també per redreçar les prioritats pressupostàries i els projectes de poble.