Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:13 | 19/07/2024

Febrer 2024 - Viladecavalls, sucursal de Hollywood

Com en qualsevol ficció cinematogràfica, entre el que l’equip de govern ens explica i el que succeeix al nostre poble, «cualquier parecido con la realidad es pura coincidència». Ens ocupem avui de la ficció del «nou consultori»: al mes de novembre va ser aprovada (amb els vots de Junts i el PSC) una ampliació pressupostària de més de tres-cents mil euros per a la construcció del nou edifici, el que significa que el «nou consultori» ens costarà prop de dos milions d’euros, als quals caldrà afegir el cost de rehabilitació de les actuals dependències (quantia i finalitat encara no informades; «serà una sorpresa», ens diuen). A la ficció, sumem-hi el «suspens»; que no sigui dit que només cultivem un gènere.

La dotació de personal sanitari depèn de CatSalut, i disposar de més metres amb el nou consultori no significa, en cap cas, que CatSalut tingui previst ampliar horaris i serveis. Si les previsions es compleixen, a partir de l’abril disposarem de molts més metres edificats al centre però buits o dedicats a «altres labors», en cap cas a l’assistència sanitària; tot això, pel mòdic preu de quasi dos milions d’euros de les arques municipals.

Ni CAP ni més atenció sanitària; i dos milions d’euros menys. Tot fum és bo per a guanyar eleccions. Aquesta superproducció, però, ens ha sortit molt cara.